Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında ot taşımak

Rüyada sırtında ot taşımak

Rüyada sırtında ot taşımak işlerin çok iyiye gideceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, mevki edineceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ot taşımak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada sırtında ot taşımak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtta çanta taşımak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada anneni sırtında taşımak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet eder.

Rüyada sırtında bebek taşımak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastayı sırtında taşımak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, içinin huzurla dolacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments