Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde ot görmek

Rüyada denizde ot görmek

Rüyada denizde ot görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde ot gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada denizde ot görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada otlu deniz görmek ihanete uğrayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli ot yemek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına alamet eder.

Rüyada kuru ot biçmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü otururken görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulur.

Rüyada yeşil ot almak onların mutlu haberlerini alacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada ayrık otu görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada otlu su görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments