Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan birini görmek

Rüyada oturan birini görmek

Rüyada oturan birini görmek çok para kazanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada oturan birini gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada otlu deniz görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ineklere ot vermek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ot vermek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzuya ot vermek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın otlarını temizlemek dünya mallarına karşı hırslanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada sarmaşık otu görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kuru ot yakmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada otururken uyumak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments