Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot kesmek

Rüyada ot kesmek

Rüyada ot kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada ot kesmek gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada kuru ot kesmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalettir.

Rüyada ot kesmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ot kesmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, ayrılanların kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle oturup konuşmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev oturmasına gitmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır otlatmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet etmektedir.

Rüyada ot balyası görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru ot yemek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments