Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde otobüs görmek

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada denizin üstünde otobüs gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada deniz üstünde otobüs görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek zenginlik içinde olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek hastalanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde otobüs görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde otobüs görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, geçecek güzel bir ömre, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada deniz otobüsü görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments