Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste oturmak

Rüyada otobüste oturmak

Rüyada otobüste oturmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, alım gücünün artmasına delalet etmektedir.

Rüyada otobüste oturmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hak yolunu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsün önünde oturmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada otobüste oturmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada kalabalik otobüs görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada otobüs tekeri görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla otobüse binmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada seçim otobüsü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yalan söylemeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments