Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek

Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek

Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini otobüsün üstünde gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek yakında işlerinin aksayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ferah bir döneme girileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünde otobüs görmek işinde ustalaşacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman otobüs görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsten inmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yeni bir araba satın alınacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs lastiği görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments