Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma yuvarlanmak

Rüyada uçuruma yuvarlanmak

Rüyada uçuruma yuvarlanmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, geçecek güzel bir ömre, aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak çaresiz ve yalnız kalacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan yuvarlandığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çayırda yuvarlanmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments