Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan yuvarlandığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada araba yuvarlandığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan araba görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, keder yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments