Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay doğduğunu görmek

Rüyada ay doğduğunu görmek

Rüyada ay doğduğunu görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, huzurlu günler görüleceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rızkının kesileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ay doğduğunu gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada ay doğmak arif kimselerden sayılacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada ay doğduğunu görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir kardeşinin doğduğunu görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada kardeşimin doğduğunu görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına inanılır.

Rüyada doğduğun köyü görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine güneş doğmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğduğu şehri görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments