Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu otobüsünden inmek

Rüyada yolcu otobüsünden inmek

Rüyada yolcu otobüsünden inmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet eder.

Rüyada yolcu otobüsünden inmek gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada yolcu otobüsünden inmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya inanılır.

Rüyada otobüs yolculuğu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle yolculuk etmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle yolculuk yaparken görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yolcu otobüsü görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs yolculuğa çıkmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada otobüse binip geri inmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments