Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayçekirdeği tarlası görmek

Rüyada ayçekirdeği tarlası görmek

Rüyada ayçekirdeği tarlası görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bolluğa kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayçekirdeği tarlası gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Rüyada ayçekirdeği tarlası görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine tabir olunur.

Rüyada ay hali olmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift ay görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hayalkırıklığı duyacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok parlak ay görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayçiçek yağ görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada aygazın yandığını görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan aygaz görmek harcama gücünün artacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments