Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öten muhabbet kuşu görmek

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hastalanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Rüyada öten muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada öten kuşlar görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada öten horoz görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada öten keklik görmek çok güzel günler görüleceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada öten kanarya görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten baykuş görmek sorunlarının birken beş olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek hükmünün geçmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, haram mala yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ölüsü görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sevilen bir dostun geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments