Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otelde kaybolmak

Rüyada otelde kaybolmak

Rüyada otelde kaybolmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada otelde kaybolmak gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada otelde kaybolmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otele yerleşmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir otel görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet eder.

Rüyada otel işletmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir otel görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada otel işlettiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada otel görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada otelin yandığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments