Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otel görmek

Rüyada otel görmek

Rüyada otel görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada otel gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Rüyada lüks otel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otelde olmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret eder.

Rüyada otel lobisi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otelde kaybolmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada otelde tatil yapmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada otelde olduğunu görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada havuzlu otel görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otelde oda aramak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments