Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir otel görmek

Rüyada güzel bir otel görmek

Rüyada güzel bir otel görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir otel gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Rüyada güzel bir otel görmek anne baba duasının alınacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir otel görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada otel odası temizlemek dertlerinin unutulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada otel sahibi olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otelde tatil yapmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ayrılanların birleşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otel görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalet eder.

Rüyada otele yerleşmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, deneyim kazanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına inanılır.

Rüyada otelin yandığını görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments