Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir otel görmek

Rüyada büyük bir otel görmek

Rüyada büyük bir otel görmek en yüksek makamlara oturacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, dinden çıkacağına, kazancını çoğaltacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir otel gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Rüyada büyük otel görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük bir otel görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada otele görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada otele yerleşmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz otel görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada otelde çalışmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, doğru olanı seçeceğine alamet eder.

Rüyada apart otel görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada otel havuzu görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments