Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcekten kurtulmak

Rüyada örümcekten kurtulmak

Rüyada örümcekten kurtulmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işleri yoluna sokacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada örümcekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada örümcek ağından kurtulmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada örümcekten kurtulmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayıdan kurtulmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada böcekten kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaştan kurtulmak geride bırakacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments