Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaştan kurtulmak

Rüyada savaştan kurtulmak

Rüyada savaştan kurtulmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, bereket ve huzur geleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaştan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz maddi getirisi olan durumlara dönüşebilir.

Rüyada savaştan kurtulmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini savaşırken görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar savaşı yapmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde savaş görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş oyunu oynamak cesaretinin yerine geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada savaşı kaybetmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ülkede savaş çıktığını görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments