Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek kovmak

Rüyada örümcek kovmak

Rüyada örümcek kovmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok zor duruma düşüleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek kovmak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada örümcek kovmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalet eder.

Rüyada fareleri kovmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadın kovmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada şeytanı duayla kovmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi kovmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yılanı kovduğunu görmek işlerinin ağırlaşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşı evden kovmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını evden kovmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments