Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını evden kovmak

Rüyada kocasını evden kovmak

Rüyada kocasını evden kovmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, ekmeğinin artacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını evden kovmak gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada kocasını evden kovmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kocayı kovmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kocasını kovmak mal kayıpları da yaşayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada evden insan kovmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafiri evden kovmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yardımcı olmayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Rüyada evden kedi kovmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada evden köpek kovmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı evden kovmak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments