Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken dondurma yemek

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kapanan kapıların açılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek iyi huylar edineceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kederden ve stresten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken yemek yemek yüzünün gülmeye başlayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek karanlık kişilerle muhatap olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden birşey yemek moral bozukluğu yaşanacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments