Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, mutluluğunun artacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle uyumlu hareket edebilmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak sorunların hallolacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Rüyada oruç tutan görmek parasını ve malını kaybedeceğine, yüzünde güller açacağına, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, tövbe etmeye işaret eder.

Rüyada başka birinin oruç tuttuğunu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Rüyada oruç tutmayı unutmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada oruç tutmamak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments