Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Rüyada birinin oruç tuttuğunu görmek moralinin yükseleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada oruç tutanları görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç tutan görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruç tuttuğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutanı görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments