Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtü açmak

Rüyada örtü açmak

Rüyada örtü açmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada örtü açmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada örtü açmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, günahların af olacağına tabir olunur.

Rüyada başında örtü görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kabe örtüsünü görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Rüyada başında beyaz örtü görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine inanılır.

Rüyada fiskos örtüsü görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, üzücü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments