Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçla bozuk para görmek

Rüyada avuçla bozuk para görmek

Rüyada avuçla bozuk para görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yükünün azalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçla bozuk para gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada bir avuç bozuk para almak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kem gözlere geleceğine, iyilik görüleceğine rivayet eder.

Rüyada avuçla bozuk para görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, maddi olarak zarar edileceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek rahat edileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek maddi anlamda güçleneceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada avucunda bozuk para görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yepyeni biri haline geleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada avuçla para görmek istenmeyen olayların olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç para almak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments