Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın şapkası görmek

Rüyada kadın şapkası görmek

Rüyada kadın şapkası görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın şapkası gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Rüyada kadın şapkası görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına inanılır.

Rüyada şapkalı kadın görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, onların güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz şapkası görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, başarılarının kalıcı olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada renkli şapkalar görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşçı şapkası görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada asker şapkası giymek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yarınlarına inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada örgü şapka görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulur.

Rüyada polis şapkası görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments