Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormana tırmanmak

Rüyada ormana tırmanmak

Rüyada ormana tırmanmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yenisinin başlayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada ormana tırmanmak gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada ormana tırmanmak yaşam şartlarının düzeleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda tırmanmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet eder.

Rüyada camiye tırmanmak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, uzun sohbetler edeceğine işarettir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada dik dağa tırmanmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir eve tırmanmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaata tırmanmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments