Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü işlemek

Rüyada örgü işlemek

Rüyada örgü işlemek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hasretliğin biteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, söz sahibi olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada örgü işlemek gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Rüyada örgü işlemek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada lif işlemek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada elişi işlemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik işlemek hayatın düzene gireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada örtü işlemek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, de rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada okulda ders işlediğini görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, daha zengin hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı işlemek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada demir işlemek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments