Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı işlemek

Rüyada halı işlemek

Rüyada halı işlemek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulur.

Rüyada halı işlemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada halı işlemek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada oya işlediğini görmek hem de çok üzüleceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suç işlediğini görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elişi işlemek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanaviçe işlediğini görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada seccade işlediğini görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada işleme işlediğini görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine alamet eder.

Rüyada gergef işlemek karamsarlığa düşeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments