Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lif işlemek

Rüyada lif işlemek

Rüyada lif işlemek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Rüyada lif işlemek gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada lif işlemek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kabak lifi görmek ayıplı yolara sapacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada lif yapmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil lif görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada banyo lifi görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz lif örmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi lif görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, alım gücünün artmasına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada lif almak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments