Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtü işlemek

Rüyada örtü işlemek

Rüyada örtü işlemek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada örtü işlemek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Rüyada örtü işlemek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dantel işlemek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir suç işlemek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül işlemek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çeyiz işlemek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada nakış işlemek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bilgiyle donanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada dantel işlemek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, özlemelerin son bulacağına, sorunlarının birken beş olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments