Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü etek giymek

Rüyada örgü etek giymek

Rüyada örgü etek giymek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmeye, ticarete atılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına tabir olunur.

Rüyada örgü etek giymek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada örgü etek giymek yaptıklarıyla sorgulanacağına, ağız tadının bozulmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örgü patik giymek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işarettir.

Rüyada örgü çorap giymek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, güven kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada örgü kazak giymek kısa süreli karlar elde edileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sevilen bir dostun geleceğine işarettir.

Rüyada örgü elbise giymek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekli etek giydiğini görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil etek giymek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments