Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü patik giymek

Rüyada örgü patik giymek

Rüyada örgü patik giymek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada örgü patik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada örgü patik giymek canının ve malının garantide olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada örgü patik almak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada örgü patik görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yaşamının tazeleneceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz patik giymek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada patik giymek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Rüyada patik giydiğini görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe patik giydirmek ekmeğinin bereketleneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına patik giymek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments