Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yumurtası toplamak

Rüyada ördek yumurtası toplamak

Rüyada ördek yumurtası toplamak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarından arınacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ördek yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak yeni bir iş kapısı bulunacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Rüyada ördek yumurtası yemek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek kazancın artacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada ördek yumurtası görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada ördek yumurta görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments