Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yumurtası görmek

Rüyada ördek yumurtası görmek

Rüyada ördek yumurtası görmek mutlulukların yarım kalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada ördek yumurtası gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ördek yumurtası toplamak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, evlerine dünürcü geleceğine, iyi şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada ördek yumurta görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada ördek yumurtası yemek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments