Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde bebek görmek

Rüyada avuç içinde bebek görmek

Rüyada avuç içinde bebek görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, ağlayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada avuç içinde bebek gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada avuç içinde bebek görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada avuç içinde harf görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde kan görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kasasının ağırlaşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada avucunun içinde kıl görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde karınca görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde solucan görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kazancının günden güne azalacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments