Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden ördek almak

Rüyada birinden ördek almak

Rüyada birinden ördek almak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, başarılarının katlanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, borçlanıp, hasta olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret eder.

Rüyada birinden ördek almak gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada yeşil ördek avlamak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ördek kesmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek yumurta görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada ördek yavrusu almak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kahverengi ördek görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada oyuncak sarı ördek görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ördek kurtarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments