Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceki işyerini görmek

Rüyada önceki işyerini görmek

Rüyada önceki işyerini görmek başarısızlığa düşüleceğine, çok güzel günler görüleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eve kapanacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada önceki işyerini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada önceki işyerini görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada önce ölmek sonra dirilmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir önceki evini görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işarettir.

Rüyada mevsiminden önce kar görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce ölüp sonra dirilmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments