Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminden önce kar görmek

Rüyada mevsiminden önce kar görmek

Rüyada mevsiminden önce kar görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşamının yoluna gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayatının daha kolay olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada mevsiminden önce kar gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Rüyada mevsiminden önce kar görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalettir.

Rüyada mevsiminden önce karpuz görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezandan önce namaz kılmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulur.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada bir gün öncesini görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments