Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda yılan görmek

Rüyada omuzda yılan görmek

Rüyada omuzda yılan görmek ona mutluluk getireceğine, bilgilerle donanacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kötü yola sapmayacağına, ekmeğinin artacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda yılan gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada omuzda yılan görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayattan yana keyif bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada omuzları geniş görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek omuzu görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzdan yaralanmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda ağlamak her şeyin ters gideceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Rüyada omuzda baykuş görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuz üstünde taşınmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada omuzda maymun görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, yenileneceğine ve can bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments