Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda el görmek

Rüyada omuzda el görmek

Rüyada omuzda el görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük üzüntüler olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maddi zararının giderileceğine, başarı ve zafer kazanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada omuzda el gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Rüyada omuzunda el görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işaret eder.

Rüyada omuzda el görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli omuza atmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada omuzda taşındığını görmek mülkiyetinin de artacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir omuza yaslanmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada omuzda taşımak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elindekileri de kaptıracağına işaret eder.

Rüyada omuzda su taşımak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments