Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omo görmek

Rüyada omo görmek

Rüyada omo görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omo gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada bir erkeğin omzunda uyumak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, nazara geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin omzuna başını koymak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada omo görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine işaret eder.

Rüyada omzunun kırıldığını görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada birinin omzuna yatmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments