Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle masada oturmak

Rüyada ölüyle masada oturmak

Rüyada ölüyle masada oturmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına yorulur.

Rüyada ölüyle masada oturmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Rüyada ölüyle masada oturmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük masada oturmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz masada oturmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada masada oturmak her türlü konforsa sahip olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada işyerinde masada oturmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments