Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz masada oturmak

Rüyada beyaz masada oturmak

Rüyada beyaz masada oturmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, afiyette ve keyifte olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz masada oturmak gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada beyaz masada oturmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, önemli atılımlar yapacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada beyaz bir masada oturmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla masada oturmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada masada oturmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde masada oturmak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments