Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük masada oturmak

Rüyada büyük masada oturmak

Rüyada büyük masada oturmak iyi geçiminin devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dileklerinin yerine geleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük masada oturmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz.

Rüyada büyük masada oturmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak hayatının iyileşeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla masada oturmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde masada oturmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada masada oturmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments