Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masada oturmak

Rüyada masada oturmak

Rüyada masada oturmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada masada oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada kalabalık masada oturmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masada oturmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir masada oturmak kötü günler görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yoğun stres altında kalacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, güzel haberler alınacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak masada oturmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle masada oturmak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, günah işlemeyi terk edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments