Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak

Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak

Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak arzularınızın gerçekleşeceğine, maddi zarar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağlamak ve konuşmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü adamla konuşmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın ölüyle konuşmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kudretinin yerine geleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine inanılır.

Rüyada ölü kişilerle konuşmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, emellere ulaşılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments