Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve konuşmak

Rüyada ağlamak ve konuşmak

Rüyada ağlamak ve konuşmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, arkadaştan görülecek faydaya, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, güzel sözler işiteceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak ve konuşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ağlamak ve konuşmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafla konuşmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babanla konuşmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada eltiyle konuşmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada aslanla konuşmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyzeyle telefonda konuşmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, büyüleyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments