Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle konuşmak

Rüyada ölüyle konuşmak

Rüyada ölüyle konuşmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada bir ölüyle konuşmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerle konuşmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü olan biriyle konuşmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyle konuşmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü adamla konuşmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sevdiği birine hediye alacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada ölü birini görüp konuşmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanlarla konuşmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments